vrijdag 11 mei 2007

Fijn op ons Plein!

De Marnixplaats kreeg vorige week hoogstaand bezoek over de voetpaden. Onze eigenste Mr. Van Doninck bezocht ons plein. He came, he saw and was satisfied. Vol overgave vertelden we over onze video- en radioplannen. Aandachtig en ook wat kritisch luisterde onze lector naar onze wilde plannen.

Jo had zelf ook enkele zotte voorstellen. Zo hoopte hij dat wij konden filmen van bovenuit om zo een geweldige close-up van Neptunus te bekomen. Hij stelde voor om een ladder op mijn nieuw zwart polo'ke te plaatsen. Toch maar niet. Vervolgens bedacht hij dat we misschien eens de brandweermannen hun ladder konden vragen. Niet dus! Nog meer bruisende ideeën Mr. Van Doninck? Een idee waar we zelf ook al over gepeinsd hadden, was een complot met de buren. Jammer genoeg waren de meeste mensen op de Marnixplaats die op de bovenste etages woonden, of allochtonen of illegalen of muzikanten. Niemand was dan ook bereid om ons uit hun slaapkamerraam te laten filmen.

Jo zag het probleem en legde zich er uiteindelijk bij neer. Toch was hij overtuigd dat het allemaal nog wel in orde zou komen.

En zo denken wij er ook over Jo!

Geen opmerkingen: